Seuraavat Loppuun Ajankohtaiset 1–10/22

12.09.2020 18:17

Sopimus tulossa

Sopimus talviuinnin jatkokaudesta on kaupungin osalta kirjoitettavana ja todennäköisesti ensi viikolla, vko 38 tulossa allekirjoitettavaksi.  Sisällöstä ei ole vielä tarkempaa tietoa, muttavastuu-ja turvallisuusasioita on tarkennettu. Aitaamista ei näillä näkymin ole tulossa. Sitten kun sopimus on allekirjoitettu pukukopit voidaan avata. Asiasta lähetetään todennäköisesti yhteistekstiviesti ja tueto laitetaan tähän nettisivulle. Avaimet toimivat entiseen tapaan. Keväällä lähettämättä jätetyt maksumuistutukset on lähetetty sähköpostilla. Osa huomautuksista on ollut aiheettomia, rekisteriin ei ole joitakin maksuja kirjautunut esimerkiksi virheellisten viitenumeroiden takia. Yhteydenotot asiasta Riitta Lampelalle joko sähköpostilla tai tekstiviestillä.  Riitta Lampela  p  0400 828440  riitta.k.lampela@kolumbus.fi 

18.08.2020 19:11

Jäsenkirje 2 / 2020 elokuu

Jäsenkirje kokonaisuudessan löytyy jäsenkirje-valikosta.

06.08.2020 16:16

Veden lämpötila

Kesäkuun lämpöennätysten jälkeen, vesi 26 astetta, heinäkuussa on ollut huomattavasti viileämpää, välillä oli jopa 14 astetta. Nyt on ollut jonkun aikaa n 18 astetta. Vesi on ollut erittäin puhdasta, mitatut bakteeriarvot erittäin alhaisia. Sinilevää on ollut parina päivänä joku aika sitten erittäin pieniä määriä. Yli viikkoon ei levää ole havaittu ollenkaan. Valitettavasti pukuhuoeet ja wc:t ovat auki vain valvonta-aikana joka päättyy sunnuntaina 9.8.

06.08.2020 16:11

Lisää tietoa sopimuksenteosta

Neuvottelut Marjaniemen ja muiden talviuinipaikkojen sopimuksista eivät toistaiseksi ole edenneet. Saamamme tiedon mukaan ensi viikolla voidaan aloittaa.

Valvottu kesäuinti päättyy sunnuntaina 9.8. Uimakopin lukitusta ei voida vielä avata ennenkuin neuvotteluissa saadaan positiivisia tuloksia. Yhdistyksen hallitus tekee kaikkensa neuvotteluiden edistämiseksi.

Koronavirustilanne tuo tilanteeseen omat haasteensa.

Tietoa tulee tähän nettisivulle ja Facebookiin, osoitteet löytyvät täältä nettisivulta.

 

10.06.2020 17:36

Sopimuksen jatkosta

Neuvottelut kaupungin kanssa uudesta sopimuksesta eivät valitettavasti ole edenneet toivotusti. Uimakopin sähköavaimia ei tässä tilanteessa voida aktivoida. Tilannetta päivitetään tähän nettisivulle kun tulee uutta tietoa. Myös facebook-sivulle voidaan laittaa tietoja. Tiedustelut sähköpostilla tai tekstiviestillä Riitta Lampela 0400 828440, riitta.k.lampela@kolumbus.fi

29.05.2020 18:31

Veden lämpö uimarannassa

Laiturille on asennettu laite joka mittaa veden lämmön. Tieto päivittyy puolen tunnin välein nettisivulle https://uiras.fvh.io/ Sivulla on myös tiedot muutamalta muulta Helsingin uimarannalta.

29.05.2020 14:30

Tilanne rannassa

Sopimuksemme kaupungin kanssa päättyy 31.5.2020. Sopimuksen jatkoneuvottelut ovat täysin kesken.  Sähköavaimia ei aktivoida ennen  kuin asiassa edetään. Maksamattomista jäsenmaksuista ei myöskään lähetetä maksumuistutusta sitä ennen. Yhdistykseen ei myöskään oteta tällä hetkellä uusia jäseniä. Neuvotteluissa kaupungin kanssa on kysymys lähinnä turvallisuus-ja vastuuasioista. Kaupunki avaa kesäuintikauden 3.6. klo 10 -18 välillä pukukopit ja wct ovat auki ja kioski myös.

18.05.2020 16:57

Vuoden 2020 jäsenmaksuista

Teknisistä syistä osa sähköpostilla lähetetyistä jäsenmaksulaskuista ei ole mennyt perille. Pandemian vuoksi muistutuksia ei ole vielä lähetetty, ne lähetetään kesäkuun alkuun mennessä. Jos haluat syksyllä jatkaa jäsenyyttä tämän vuoden jäsenmaksu tulisi maksaa uuteen eräpäivään 31.8.2020 mennessä. Vuoden 2021 maksussa hyvitetään uimakopin kiinnioloaikaa syyskokouksessa hyväksyttävässä määrin. Tiedustelut ja soittopyynnöt tekstiviestillä p 0400-828440 tai sähköpostilla riitta.k.lampela@kolumbus.fi

18.05.2020 16:50

Kesäkaudesta uimarannalla

UImarannan kesäkausi alkaa 3.6.2020 Silloin pukuhuoneet ja WC:t ovat auki klo 10 - 18 ja paikalla on uimavalvonta. Siivouskäytännöistä ei vielä tiedetä tarkemmin. Kioski on myös toiminnassa, aukioloajat tarkentuvat myöhemmin.

Sekä pukuhuoneiden, että wc:n mekaaniset lukitukset on uusittu. Sähköiset avaimet ovat tällä hetkellä pois käytöstä, niiden aktivoinnista tiedotetaan myöhemmin tällä sivulla ja yhdistyksen Facebook-sivulla. Sähköavaimet tulee pitää tallessa, sitten kun avaimet aktivoidaan, ne toimivat entiseen tapaan. Mikäli haluat erota jäsenyydestä ilmoita Riitta Lampelalle.

09.04.2020 19:42

Vielä koronaviruksesta

Uimarannasta

Uimakoppi on kiinni toukokuun loppuun. Sähköavaimet on otettu pois käytöstä. Pukuhuoneiden ovissa on jäjellä vanha abloy-lukitus, joka on ollut kesäisin viraston ja uimavalvojien käytössä. Pukuhuoneiden ovilla on ollut 20.3.2020 alkaen ilmoitus SULJETTU koronaviruksen takia 31.5.2020 asti.

Abloy-lukituksen avaimia ei ole aikoinaan aktiivisesti kerätty pois, mutta ovella oleva ilmoitus tarkoittaa, että sisään ei saa mennä. Tilannetta on valitettavasti kuitenkin käytetty hyväksi ja menty sisään avaimilla. Sisätiloja on sen vuoksi jouduttu siivoamaan ja desinfioimaan uudestaan. Avainliikkeeltä on nyt tilattu uusi lukitus ja vanha abloy-lukitus on siihen asti muilla keinoilla tehty toimimattomaksi.

Yhdistyksen hallituksen jäsenten sähköavaimet ovat toimivia, koska sisätiloissa joudutaan vielä tekemään huolto- ja siivoustoimia. Desinfioinnin takia hekään eivät pukeudu tiloissa. Desinfiointiaineen tarpeeton käyttö ei ole kenenkään etu.

Ulkopenkillä istuvia pyydetään ottamaan huomioon tarpeellinen turvaväli. Myös tupakointia penkillä pyydetään välttämään, viruksen kulkevat savun mukana.

Uinti on sallittua. Pumppu on nostettu merestä pois, toistaiseksi uimaportaiden lämmitys on vielä päällä ja kumimatot laiturilla.

Noudattamalla ohjeita voimme myös paremmin varmistaa, että meillä on mahdollista vuokrata tilat harrastustamme varten jatkossakin.

Seuraavat Loppuun Ajankohtaiset 1–10/22